ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deputatul Daniel Gheorghe face notă discordantă între cei care comentează recentele mesaje venite din afara țării în legătură cu sistemul judiciar și politic românesc.

În loc să ia partea vreunei tabere, parlamentarul PNL cere românilor să fie demni și să nu mai accepte să vină alții care să le spună ce și cum să facă. Daniel Gheorghe susține că aliații americani au nevoie de parteneri pro-activi, care știu să se bată pentru interesele lor.

„Toți cei care se bat în scrisori deschise ori închise și postări pe facebook ale unor demnitari străini, din nord, sud, est ori vest, ne arata cât de mărunt proiectează respectivii națiunea română. Sunt saăul de fanarioți care știu doar să schimbe pe turci cu rușii, iar pe ruși cu nemții.

Mulți oameni nu înțeleg că americanii au nevoie de un partener în România, unul care sa fie proactiv și sa reacționeze atunci când e cazul, americanii respectă oamenii care știu să se bată pentru ei înșiși. Învățați să fiți demni și "căutați indemnul și puterea" de a înfăptui "in voi si numai în voi înșivă " precum bine spunea marele patriot român, Ionel Brătianu !”, a sunat îndemnul deputatului de Ilfov, Daniel Gheorghe.