Deputatul Daniel Gheorghe face notă discordantă între cei care comentează recentele mesaje venite din afara țării în legătură cu sistemul judiciar și politic românesc.

În loc să ia partea vreunei tabere, parlamentarul PNL cere românilor să fie demni și să nu mai accepte să vină alții care să le spună ce și cum să facă. Daniel Gheorghe susține că aliații americani au nevoie de parteneri pro-activi, care știu să se bată pentru interesele lor.

„Toți cei care se bat în scrisori deschise ori închise și postări pe facebook ale unor demnitari străini, din nord, sud, est ori vest, ne arata cât de mărunt proiectează respectivii națiunea română. Sunt saăul de fanarioți care știu doar să schimbe pe turci cu rușii, iar pe ruși cu nemții.

Mulți oameni nu înțeleg că americanii au nevoie de un partener în România, unul care sa fie proactiv și sa reacționeze atunci când e cazul, americanii respectă oamenii care știu să se bată pentru ei înșiși. Învățați să fiți demni și "căutați indemnul și puterea" de a înfăptui "in voi si numai în voi înșivă " precum bine spunea marele patriot român, Ionel Brătianu !”, a sunat îndemnul deputatului de Ilfov, Daniel Gheorghe.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews