ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deputatul PSD, Elena Șarapatin,a spus ieri că Referendumul pentru Familie ar trebui repetat, pentru că timpul necesar informării cetățenilor a fost foarte scurt. 

Mai mult, la un moment dat, Elena Șarapatin s-a scăpat și a spus că membrilor PSD li s-a „interzis” să-și asume politic acest Referendum. Întrebată fiind, de către cine s-a interzis, ea a revenit asupra declarației spunând că „nu s-a exprimat bine”.

„N-am făcut campanie de informare. De ce? pentru că din punct de vedere ni s-a interzis așa ceva. Nu ni s-a interzis, m-am exprimat greșit. Nu trebuia să ne asumăm politic.


Timpul a fost foarte scurt, pentru ca oamenii să fie informați. Populația o să-și dea seama de greșeala pe care au făcut-o cei care n-au fost la referendum.

Din punctul meu de vedere, acest referendum se poate repeta. Se poate repeta odată cu alegerile europarlamentare și ar fi în ordine.

Codul Civil s-ar putea să nu fie suficient pentru ca să nu se legalizeze căsătoriile între persoane de același sex. În viitor, nu se știe când, un cod civil se poate schimba.

PSD-ul nu și-a asumat acest referendum”, a spus ea.