Deputatul PSD, Elena Șarapatin,a spus ieri că Referendumul pentru Familie ar trebui repetat, pentru că timpul necesar informării cetățenilor a fost foarte scurt. 

Mai mult, la un moment dat, Elena Șarapatin s-a scăpat și a spus că membrilor PSD li s-a „interzis” să-și asume politic acest Referendum. Întrebată fiind, de către cine s-a interzis, ea a revenit asupra declarației spunând că „nu s-a exprimat bine”.

„N-am făcut campanie de informare. De ce? pentru că din punct de vedere ni s-a interzis așa ceva. Nu ni s-a interzis, m-am exprimat greșit. Nu trebuia să ne asumăm politic.


Timpul a fost foarte scurt, pentru ca oamenii să fie informați. Populația o să-și dea seama de greșeala pe care au făcut-o cei care n-au fost la referendum.

Din punctul meu de vedere, acest referendum se poate repeta. Se poate repeta odată cu alegerile europarlamentare și ar fi în ordine.

Codul Civil s-ar putea să nu fie suficient pentru ca să nu se legalizeze căsătoriile între persoane de același sex. În viitor, nu se știe când, un cod civil se poate schimba.

PSD-ul nu și-a asumat acest referendum”, a spus ea.

 


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews