Cu ocazia alegerilor europarlamentare, deputatul independent Matei Dobrovie a scris un mesaj în care îndeamnă cetățenii să nu voteze cu partide „care cerșesc semnături în și pe lângă Biserici, după ce au atacat Biserica, au boicotat referendumul pentru familie cu argumente false și au defilat cu sloganuri la fel de false de tipul ”Vrem spitale, nu catedrale”!”,
 
Referința este la alianța USR-PLUS, ai cărei activiști au încercat să strângă semnături în jurul bisericilor din diaspora, după ce în timpul Referendumului pentru Familie au boicotat demersul cetățenesc.
 
Iată mesajul lui Dobrovie:

„ Nu votați politruci, care nu au făcut și nu pot face nimic pentru România! Votați oameni care au competențe profesionale dovedite și care au demonstrat că vor/pot să facă ceva pentru români și pentru România! 
3. Nu votați politicieni (actuali pesediști, foști pesediști, acum independenți) care până de curând votau rapoarte ultra ”progresiste” în Parlamentul European precum Zuber și acum se dau apărători ai familiei tradiționale și ai vieții!
4. Votați oameni care practică valorile pe care le predică, care sunt pro-familie, pro-viață și care nu ignoră fundamentul creștin al Uniunii Europene!
5. Nu votați falși patrioți și naționaliști de carton, care fac hărmălaie mare! Patriotismul se arată prin fapte, nu prin vorbe, sloganuri și agitație! Ce a făcut PSD bun pentru România în țară sau la nivelul UE? NIMIC, este partidul care a făcut cel mai mult rău României, dar defilează cu sloganul ”Patrioți în Europa”.
6. Nu votați partide care au disprețuit și denigrat referendumul pentru familie și acum vă îndeamnă în mod ipocrit să participați la un alt referendum! Ambele referendumuri sunt la fel de legitime, dar vedem un dublu standard al unora care nu acceptă democrația decât atunci când le convine tema. Ei încercau să-i împiedice pe români să se pronunțe asupra unei teme de interes pentru ei, ceea ce este profund nedemocratic”.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews