ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deputatul PSD, Nicolae Bacalbașa (74 de ani), a fost bruscat și huiduit miercuri de către protestatarii care se aflau în fața Palatului Parlamentului, având nevoie de intervenția jandarmilor pentru a ajunge la metrou, informează Mediafax.

De la ieșirea din clădirea Parlamentului și până la metrou, Nicolae Bacalbașa fost huiduit, înjurat și bruscat de către protestatarii nemulțumiți. Doctorul în vârstă de 74 de ani a avut nevoie de protecția jandarmilor, pentru a putea traversa în siguranță parcul Izvor și pentru a ajunge la stația de metrou.

Cel care l-a agresat pe deputat (al doilea video, secunda 35) a fost condus de jandarmi către duba acestora, pentru a fi dus la poliție.


Câteva zeci de persoane se află, miercuri, în fața Palatului Parlamentului, pentru a-și exprima nemulțumirea față de recentele modificări ale codurilor penale deoarece, spun aceștia, prioritățile aleșilor nu sunt domeniile sănătatea sau educația, ci „salvarea lor din fața acuzațiilor penale”.

 

Anul trecut, Nicolae Bacalbașa l-a felicitat pe Donald Trump pentru că a criticat mișcarea #rezist din SUA. „Ca să înțelegem ce se petrece aici în această clipă, dați-mi voie să omagiez clarviziunea și curajul din acest weekend al președintelui Statelor Unite, Donald Trump, care a dezvăluit rețeaua de păianjen internațională a banditismului numit #rezist (aplauze în sală - n.r.). Vedem aici zbaterile viperelor unui sistem ocult și ultimele bale sângeroase ale Monicăi Macovei și ale banditismului ei din Justiție. Fraților, vă felicit pentru curaj și clarviziune!”, a declarat, de la tribuna Camerei Deputaților, deputatul PSD.