ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Protestele de sâmbătă și duminică de la DNA și de la Cotroceni au născut o reacție din partea unui fost lider al PNL Diaspora.

Politiciana PNL, Crina Dobre, i-a făcut „proști și milogi” pe cei care au manifestat în weekend împotriva Laurei Codruța Koveși și a președintelui Iohannis.

Mesajul Crinei Dobre a fost fost dezvăluit de către jurnalistul Ionuț Cristache.

„Școala a fost gratuită și accesibilă oricui. Dacă cei din imagine și alții ca ei sunt proști, poartă întreaga responsabilitate. Și mă obligă să le dau un șut în fund pe unde îi prind, pentru că prostia lor îmi afectează viața. Au drept de vot și de manifestare.


Să n-aud „vai săracii”! Sau „puteau fi părinții tăi”! Nu! Niciodată! Părinții mei nu se plimbă sâmbătă după portocalele hoților de țară. Și cei din specia asta nici săraci nu sunt, doar proști și milogi”, sună mesajul Crinei Dobre, așa cum a fost distribuit de Ionuț Cristache.
 
Crina Dobre a fost vicepreședinte al PNL Diaspora.  Despre Crina Dobre, siteul newsdiaspora scria înainte de alegerile din aprilie 2017 din PNL: „Cireașa de pe tort considerăm noi este Crina Dobre, cea despre care a scris presa că produce și promovează știri false, își jignește sau chiar amenință constant pe anumiți colegi de partid și chiar pe unul dintre parlamentarii propriei filiale, în speță tot pe Mihai Voicu”