Pe un video de pe un grup MMA (sport de contact, combinație de arte marțiale și box) care mi-a apărut pe news feed, un luptător român este lăudat de federația internațională pentru că învinsese oponenți mult mai mari ca greutate și înălțime, mult mai puternici. Singurii care îl desființau pe sportiv erau comentatorii... români.

Idem și în cazul Simonei Halep, care, ce să vezi, mai și pierde meciuri, nu numai câștigă. Și în cazul ei și în cazul altor români care fac faima țării, comentatorii români sunt cei mai batjocoritori.

Se întâmplă ceva cu noi, e un duh care ne bântuie și ne mutilează. S-a reușit implantarea urii de sine, pe un fond de slăbire a credinței. O să spuneți că există popoare mândre care au un fond secularizat. E adevărat, dar nu sunt... români.

Rupeți românul de credința strămoșilor săi și, sub pojghița rasă cu unghia, veți da de colcăiala infernală!

Observația este întărită de un eveniment trist de zilele trecute. O femeie care activa în cadrul PSD-ului a murit după un infarct, ceea ce a a dat naștere la o revărsare de infecție mentală cum, din păcate, am început să o vedem prea des în ultimul deceniu. A fost încurajată în mediile Securității globaliste, inclusiv în presa cu epoleți, dar și în cazul „elitelor" de genul Tismăneanu sau Liiceanu, acești apostoli politici ai #MUII ca element de definire a luptei politice.

Inclusiv șeful statului, Klaus Johannis, care ar fi trebuit să fie un garant al stabilității și echilibrului, a făcut în cei 5 ani de domnie dovada iresponsabilității, cocoțându-se inclusiv pe cadavre calcinate, forjând permanent ura din societate, acolo unde mentorul său Băsescu a excelat din primii ani ai mandatului. Despre armata de pavlovieni #rezist ai USR-ului nu mai trebuie să comentez.

Întrebarea „Cui prodest?" cred că are răspunsul evident. Pe mine mă sperie întrebarea "cum este posibil?" Dacă citim însă cum a fost implementat comunismul într-o țară total conservatoare, ce elemente declasate au preluat puterea din cătune și sate până la vârful statului agitând bâta "luptei de clasă", prin presiunea armatei de ocupație sovietică, putem avea niște răspunsuri.

Globalismul corporatocrat vrea să sfâșie sufletul poporului, să distrugă Familia și Biserica, pentru a se înstăpâni fără opreliște.

Chiar nu putem sta umăr la umăr ca să oprim acest dezastru?

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews