ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul Dan Andronic a dinamitat lumea politică de la București prin dezvăluirile din serialul publicat în Evenimentul Zilei -„Noi suntem Statul”, legate de alegerile din 2009.

Andronic pare a arunca în lupta cu sistemul toate armele grele.Acum, acesta a afirmat că a auzit „bârfa” conform căreia un partid aflat în Parlamentul României ar fi fost creat de către Florian Coldea, fostul prim-adjunct al SRI.

Andronic dezvăluie că Uniunea Salvați România (USR) „este creația diabolică a lui Coldea”.

„Vineri public un nou episod din serialul Noi suntem Statul. Voi continua povestea lui Sebastian Ghiță din guvernarea Ponta. M-ar interesa să știu ce întrebări aveți voi, căci de răspunsuri mă ocup eu.

P.S. Am stat de vorbă mai mulți cetățeni bine informați. Am primit confirmarea că Florian Coldea are un rol de consultant pe lângă persoane importante.

Am mai aflat bârfa că USR este creația „diabolică” a lui Coldea.  Așa îmi explic nu numai sponsorizările eternul furnizor de mașini către SRI, dar nu numai, ci și atitudinea unor parlamentari față de Comisia parlamentară.
Oricum, trebuie să recunosc că nu e o idee proastă, însă sunt curios cum au primit colegii lui „academicieni” faptul că prim-adjunctul avut o inițiativă prin care favorizat PSD și îngropa ușor PNL. Oricum a fost foarte bună, mai că mă face invidios.

Am chiar o sugestie pentru Florin: poate face o firmă cu Mihaela Nicola :-)”, scrie Andronic, pe o rețea de socializare.