Jurnalistul Dan Andronic a dinamitat lumea politică de la București prin dezvăluirile din serialul publicat în Evenimentul Zilei -„Noi suntem Statul”, legate de alegerile din 2009.

Andronic pare a arunca în lupta cu sistemul toate armele grele.Acum, acesta a afirmat că a auzit „bârfa” conform căreia un partid aflat în Parlamentul României ar fi fost creat de către Florian Coldea, fostul prim-adjunct al SRI.

Andronic dezvăluie că Uniunea Salvați România (USR) „este creația diabolică a lui Coldea”.

„Vineri public un nou episod din serialul Noi suntem Statul. Voi continua povestea lui Sebastian Ghiță din guvernarea Ponta. M-ar interesa să știu ce întrebări aveți voi, căci de răspunsuri mă ocup eu.

P.S. Am stat de vorbă mai mulți cetățeni bine informați. Am primit confirmarea că Florian Coldea are un rol de consultant pe lângă persoane importante.

Am mai aflat bârfa că USR este creația „diabolică” a lui Coldea.  Așa îmi explic nu numai sponsorizările eternul furnizor de mașini către SRI, dar nu numai, ci și atitudinea unor parlamentari față de Comisia parlamentară.
Oricum, trebuie să recunosc că nu e o idee proastă, însă sunt curios cum au primit colegii lui „academicieni” faptul că prim-adjunctul avut o inițiativă prin care favorizat PSD și îngropa ușor PNL. Oricum a fost foarte bună, mai că mă face invidios.

Am chiar o sugestie pentru Florin: poate face o firmă cu Mihaela Nicola :-)”, scrie Andronic, pe o rețea de socializare.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews