ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Victor Ponta a afirmat că, în 2014, cozile la vot în străinătate erau formate din oameni care se puneau de 3-4 ori la rând pentru a fi dați la televizor. Cei vizați și-au dat aseară întâlnire la ora 20:00, pe pagina de profil a politicianului. Ei i-au comunicat deja o foarte cunoscută urare, derivată din numele său și o expresie injurioasă.

Victor Ponta susține că membrii guvernului Cioloș și liberalii discută doar despre „voturi și poziții pe listă”, în contextul în care în opinia publică s-a vehiculat că mai mulți miniștri ar putea candida la alegerile parlamentare pe listele PNL.

Fostul prim-ministru se întreabă, retoric, dacă urmează să „guvernăm țara doar cu PuieMonta”.

„Totul acum la PNL și guvernul tehnocrat este doar despre voturi și poziții pe lista-chiar și "interesul" pentru Diaspora, despre care nu a mai vorbit nimeni și pentru care nu a mai făcut nimeni nimic după alegerile din 2014 (cu excepția legii stupide concepute de Mihai Voicu, PNL și promulgate de domnul Iohannis, care a dus la 8000 de persoane înscrise pe listele electorale în Diaspora)!!! Despre guvernarea de anul asta ZERO, despre programul de guvernare al PNL + Tehnocrați în 2017 ZERO, și o să guvernăm țara doar cu PuieMonta???”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Fostul lider social-democrat susține românii votează PSD și ALDE pentru că „măcar știu că guvernează bine”. „Ceilați votează doar contra și o să pățească la fel ca la alegerile locale”, a mai scris el.