ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Directorul viitoarei campanii prezidențiale a lui Donald Trump din 2020, Brad Pascale, va susține în luna martie, o conferință cu titlul „Making Political Marketing Great Again”, în Aula Academiei Române, informează un comunicat de presă trimis pe adresa redacției.

„În perioada 20 – 24 martie 2019 se va afla în România Brad Parscale, director al viitoarei campanii prezidențiale a lui Donald Trump din 2020. Acesta a fost numit în această poziție de către președintele american pe 1 februarie 2018. Brad Parscale este expert în materie de media digitală și a jucat un rol esențial pentru victoria lui Donald Trump din 2016. Mai mult, Brad Pascale este unul dintre oamenii de încredere ai familiei prezidențiale. Cu ocazia prezenței sale în România, expertul american va susține o conferință cu titlul „Making Political Marketing Great Again”, în Aula Academiei Române, joi, 21 martie, cu începere de la ora 18.00”, se arată într-un comunicat al Academiei Române.

Potrivit sursei citate, în deschidere va vorbi Președintele Academiei Române, Ioan Aurel-Pop, prezentarea vorbitorului va fi făcută de profesorul Dan Dungaciu, director al Institutului de Științe Politice și Relații Internaționale „Ion I. C. Brătianu” al Academiei Române, iar moderarea va fi asigurată de academicianul Victor Voicu, vice-președinte al Academiei Române.

„Conferința va beneficia de prezența unor personalități publice și politice de prim rang, iar accesul se va face exclusiv pe bază de invitație nominală. Brad Parscale vine în România la invitația dlui Adrian Thiess, iar prezența șefului de campaniei al celui mai puternic om al planetei la București este unul dintre evenimentele menite să aducă în România și în Aula Academiei Române personalități marcante ale vieții publice internaționale, care au, sau pot avea, prin prestație sau anvergură, incidență directă sau indirectă asupra României. Academia Română și-a asumat, prin girul dat unor asemenea evenimente, un veritabil proiect care are ca miză sprijinul pentru eforturile constante de a pune România pe harta mare a lumii și de a conștientiza, la nivelul liderilor publici, politici, universitari etc. din țara noastră, nevoia interconectării elitelor naționale cu rețelele elitelor lumii în care trăim”, se mai arată în comunicatul Academiei Române.