Directorul viitoarei campanii prezidențiale a lui Donald Trump din 2020, Brad Pascale, va susține în luna martie, o conferință cu titlul „Making Political Marketing Great Again”, în Aula Academiei Române, informează un comunicat de presă trimis pe adresa redacției.

„În perioada 20 – 24 martie 2019 se va afla în România Brad Parscale, director al viitoarei campanii prezidențiale a lui Donald Trump din 2020. Acesta a fost numit în această poziție de către președintele american pe 1 februarie 2018. Brad Parscale este expert în materie de media digitală și a jucat un rol esențial pentru victoria lui Donald Trump din 2016. Mai mult, Brad Pascale este unul dintre oamenii de încredere ai familiei prezidențiale. Cu ocazia prezenței sale în România, expertul american va susține o conferință cu titlul „Making Political Marketing Great Again”, în Aula Academiei Române, joi, 21 martie, cu începere de la ora 18.00”, se arată într-un comunicat al Academiei Române.

Potrivit sursei citate, în deschidere va vorbi Președintele Academiei Române, Ioan Aurel-Pop, prezentarea vorbitorului va fi făcută de profesorul Dan Dungaciu, director al Institutului de Științe Politice și Relații Internaționale „Ion I. C. Brătianu” al Academiei Române, iar moderarea va fi asigurată de academicianul Victor Voicu, vice-președinte al Academiei Române.

„Conferința va beneficia de prezența unor personalități publice și politice de prim rang, iar accesul se va face exclusiv pe bază de invitație nominală. Brad Parscale vine în România la invitația dlui Adrian Thiess, iar prezența șefului de campaniei al celui mai puternic om al planetei la București este unul dintre evenimentele menite să aducă în România și în Aula Academiei Române personalități marcante ale vieții publice internaționale, care au, sau pot avea, prin prestație sau anvergură, incidență directă sau indirectă asupra României. Academia Română și-a asumat, prin girul dat unor asemenea evenimente, un veritabil proiect care are ca miză sprijinul pentru eforturile constante de a pune România pe harta mare a lumii și de a conștientiza, la nivelul liderilor publici, politici, universitari etc. din țara noastră, nevoia interconectării elitelor naționale cu rețelele elitelor lumii în care trăim”, se mai arată în comunicatul Academiei Române.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews