ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doi deputați PSD, membri ai Comisiei juridice, Ciprian Nica și Daniel Florea, susțin că "dintr-o eroare repetată și inexplicabilă" a personalului administrativ din cadrul acestei comisii, pe documentele de lucru și pe site-ul Camerei Deputaților a apărut o variantă greșită în care se păstra sintagma "avere" printre criteriile definirii grupului social, într-un amendament la proiectul "Legii toleranței" și cer o anchetă pentru a identifica cine este responsabil.

Deputatul PSD, Daniel Florea, a declarat la postul B1 TV că această lege a fost greșită de două ori și se va încerca remedierea problemei în cel mai scurt timp.

"Amendamentele domnului Dragnea au fost depuse în formă scrisă. În acea formă scrisă a amendamentelor nu mai apărea sintagma "avere". Dar în varianta scrisă, în documentele scrise și în raport se găsea eroarea materială. Dar aceasta este o eroare materială care s-a repetat. Atâta vreme cât nu corespundea cu forma fizică, nu ar fi trebuit să apară. 

Dacă se întâmpla o singură dată, nu era chiar asa de grav, pentru că se rezolva. Dar s-a repetat și în forma noastră de la comisie, și în raportul final. Asta a dat naștere unui val de nemulțumire publică justificată".