ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Directorul executiv al Institutului ONU pentru Sustenabilitate, dr. Călin Georgescu,  a susținut, marți, o conferința la Universitatea Ovidius din Constanța, intitulată „Proiect de țară”. Totodată, a fost lansat volumul „Cumpăna României”, sub semnătura distinsei personalități. 

În cadrul evenimentului,  comunitatea aromânilor din Dobrogea a afirmat susținerea pentru proiectul de țara „Hrana. Apa. Energie”, că program de guvernare și pentru persoană lui Călin Georgescu pentru funcția de premier.. Prezenți în număr considerabil la conferința, aceștia au declarat că adera la ideile promovate de Directorul Institutului ONU Geneva pentru Indicele Global al Sustenabilității  pentru că sunt în spiritul național-creștin, în care aceștia se regăsesc deplin, și pentru că este „primul român de pe scenă publică a ultimilor 26 de ani care face un puternic apel la unitate”, simțul unității fiind o trăsătură fundamentală a comunității amintite. 

 „Proiectul lui Călin Georgescu redă romanului demnitatea. El reanimă ceea ce a fost odată nucleul societății noastre: țăranul român, prin care țara noastră își va recapara suveranitatea și autonomia, prin care România poate deveni un lider în Europa și, de ce nu?, în lumea întreagă. Am nădejdea că președintele Klaus Iohannis va auzi glasul minorității aromâne și va luă în considerare propunerea noastră pentru funcția de prim-ministru” a declarat Zoe Rădulescu, fost deținut politic, fiica eroului anticomunist dobrogean Gogu Puiu.