ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că dacă social-democrații vor câștiga alegerile va fi dus la îndeplinire sloganul USL, „Dreptate până la capăt", iar cei pe care îi consideră responsabili de greșelile ultimului an vor trebui să „plătească", în instanță, precum Klaus Iohannis, Dacian Cioloș, dar și miniștrii săi.

„Aș vrea să se apropie dreptatea de toți. Dacă vom câștiga alegerile vom face ceea ce am promis cu USL, dar din păcate USL s-a rupt. Vom face dreptate până la capăt. (...) Să plăteasă toți pentru tot răul pe care l-au făcut. Toți. Indiferent despre cine e vorba", a spus Liviu Dragnea la România TV, făcând referire la declarațiile lui Klaus Iohannis, privind politicienii care atacă justiția pentru că simt că "dreptatea se apropie" de ei.

Întrebat dacă se referă și la președinte când spune că trebuie să „plătească toți", Dragnea a confirmat, enumerând și alte persoane.

„Trebuie duse la capăt anchetele referitoare la case, de exemplu, că tot îi place să vorbească despre dreptate. Dreptatea să se apropie de toți. Premierul Cioloș trebuie să plătească împreună cu ministrul Culturii și cu ceilalți oficiali și funcționari implicați în marea fraudă de la Cumințenia Pământului. Acolo s-a încălcat legea de la început și și acum se încalcă. Trebuie să plătească ministrul Sănătății pentru prejudiciul uriaș pe care l-a adus bolnavilor din România, atât bolnavilor de hepatica C, cât și milioanelor de români bolnavi, pentru care nu a vrut să scadă prețurile la medicamente", a spus liderul PSD.

El i-a nominalizat și pe ministrul Fondurilor Europene, din cauza căruia „România a pierdut miliarde în acest an", dar și pe ministrul Agriculturii, „care și-a permis să întârzie subvențiile la agricultură 8 luni de zile".

„Toți ăștia - și ceilalți pe care nu îi numesc în seara asta - vor trebui să plătească și vor plăti", a conchis Liviu Dragnea.