ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi că este posibil să aibă discuții cu reprezentanții UDMR, în cursul săptămânii viitoare, pentru a discuta despre o posibilă colaborare parlamentară. 

El a adăugat că nu a avut până acum o întâlnire cu reprezentanții UDMR.

„Dacă vom avea o întâlnire despre o posibilă colaborare parlamentară, o să pot discuta de abia după această întâlnire. Eu nu fac greșeala să spun public, să spun la conferințe de presă, cum văd eu o colaborare. Dacă ne vom întâlni, vom discuta în mod serios despre asta, despre o colaborare parlamentară", a declarat Dragnea, la sediul PSD din Băneasa.


În privința discuțiilor cu ALDE, el spune că acestea s-au referit numai la programul de guvernare, fără a fi discutat numele viitorului premier, și a precizat că alianța de guvernare este PSD+ALDE.

„Am discutat că, după ce PSD-ALDE va primi nominalizarea sau va primi aprobarea din partea Cotroceniului asupra propunerii noastre, rapid discutăm despre nume. Tot zilele astea stabilim și arhitectura viitorului guvern — câte ministere, denumiri", a adăugat el.