ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat că a fost condamnat pentru o faptă de care nici măcar nu a fost acuzat.

Totodată, el a mai precizat că nici până acum nu a primit motivarea instanței, ceea ce îl face să se întrebe dacă nu cumva acest lucru a fost amânat pentru ca el să nu poată face niciun demers la CEDO.

„Eu am fost condamnat pentru niște SMS-uri pe care le-am trimis. Procurorul m-a acuzat, dar sub jurământ s-a demonstrat că nu le-am trimis. SMS-urile îndemnau să trimitem oamenii la vot. Am văzut vineri, sâmbătă, duminică faptul că s-au adresat îndemnuri să vină lumea la vot. De la Iohannis, de la Cioloș, de la fosta șefă PNL. E foarte bine. Sunt curios acum dacă o să aibă probleme. E vorba de criterii! Eu am fost condamnat pentru ceva de care nu am fost acuzat. E singurul caz din lume. Știți că nu am primit nici până azi motivarea? Să fie o coincidență ca să nu pot trimite nimic la CEDO?”, s-a întrebat retoric Liviu Dragnea.

Acesta a mai susținut că este decis să meargă până la CEDO pentru a i se face dreptate.