ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, duminică seara, că regretă faptul că șeful statului pare să fi renunțat la proiectul „România pentru români", care i-a fost prezentat în urmă cu un an, în cadrul unei întâlniri, moment în care președintele Iohannis a spus că „proiectul merită implementat". 

„Acum un an și ceva am avut prima întâlnire cu președintele Iohannis, cam la o lună după ce am fost ales președinte interimar la PSD. O întâlnire pe care eu am tratat-o cu foarte multă atenție, interes și foarte mult respect. Și m-am dus pregătit la acea întâlnire și încărcat cu foarte multă bună credință. Atunci i-am pus pe masă proiectul 'România pentru români'. Într-adevăr, după câteva luni, prin primăvară, ne-am mai întâlnit. (...) Și mi-a spus că, într-adevăr, consideră că acel proiect merită implementat și că România are nevoie de el", a declarat Dragnea, la Antena 3.

Liderul PSD a adăugat că îi transmite președintelui, în continuare, „cu același respect, cu același calm și fără nicio dorință de conflict", că, dacă a renunțat la acel proiect pentru români, el nu renunță.

„Eu nu renunț, îl duc la capăt, chiar dacă dumnealui nu mai vrea. Nu știu dacă l-a convins cineva, nu știu dacă l-a întors cineva (...). Am avut o discuție foarte bună și mai multe întâlniri cu dl. Tăriceanu și cu colegii din ALDE, și avem compatibilități totale în ceea ce privește programul de guvernare și modul cum vedem viitorul acestei țări. Îmi pare rău că președintele nu mai vrea, sau cel puțin așa arată, să pună umărul la acest proiect. Ar fi fost cred cel mai important proiect pe care îl putea face un președinte al acestei țări. Încă mai aștept", a arătat președintele PSD.