ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


PSD își reafirmă deschiderea de a colabora și dialoga cu șeful statului, Klaus Iohannis, a anunțat joi seara președintele formațiunii, Liviu Dragnea. Potrivit acestuia, votul dat de români pe 11 decembrie obligă PSD „să abordeze cu toată seriozitatea guvernarea".

„PSD își reafirmă deschiderea de a colabora și dialoga cu președintele României, dl. Klaus Iohannis, în toate proiectele care vizează stabilitatea politică, stabilitatea economică, externă, securitatea României, precum și în procesul de instalare a unei guvernări stabile", a declarat Dragnea, la sediul PSD din Băneasa.

De asemenea, acesta a arătat că în activitatea parlamentară și guvernamentală PSD va promova consultări cu mediul academic și universitar, ONG-uri, structuri asociative ale autorităților locale și cu asociațiile reprezentative în domeniile care vor fi reglementate.

„Împreună cu colegii mei ne-am uitat, în aceste zile, la tot ceea ce s-a produs în spațiul public din partea tuturor celor care au vorbit foarte mult. Am sperat că toată lumea va înțelege și va constata că s-a terminat campania electorală. Au continuat atacurile murdare atât la adresa mea, cât și a unor colegi de-ai mei, unele chiar mai murdare și mai perfide decât au fost în campania electorală. (...) PSD a câștigat fără echivoc și fără dubiu aceste alegeri.

Cei care ignoră sau vor să ignore votul profund democratic și liber al românilor din 11 decembrie nu numai că greșesc, dar încalcă voința cetățenilor care au votat duminică și nu în acest fel, este părerea mea, ei vor reuși să-i capete încrederea sau credibilitatea", a subliniat liderul PSD.