ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liviu Dragnea, președintele PSD, anunță o schimbare în politica externă a României. Reprezentanții României vor avea o altă pozițe, Dragnea anunțând că nimeni nu va mai merge să ia notițe în cancelariile externe.

"De-acum înainte, reprezentanții României nu se vor mai duce nicăieri, în nicio cancelarie străină, oricare ar fi ea, cu agenda și pixul în mână pentru a lua notițe.

Noi am fost parteneri loiali, au murit români pentru partenerii noștri, au fost răniți, pe care i-a plâns țara,  vrem să vedem și beneficii economice pentru România", a spus Dragnea la Antena 3.

Liviu Dragnea a anunțat că Sorin Grindeanu este noua propunere de premier a alianței PSD-ALDE după ce Iohannis a respins varianta Sevil Shhaideh. Este de așteptat ca noul guvern să intre în lucru de la începtul anului viitor, dacă preșsedintele va accepta propunerea PSD-ALDE: