ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele PSD, Liviu Dragnea a declarat că ambasade ale unor state străine l-au contactat pentru a-l întreba ce se întâmplă din cauza disputelor între organizațiile județene ale PSD cu cele ale USR. 

Dragnea a precizat că motivul real al arestării fostului președinte al Autorității Electorale Permanente, Ana Maria Pătru, ar fi faptul că AEP a depus plângere penală privind finanțarea USR.

„S-a mai întâmplat ceva cu plângerea aia penală făcută pe finanțare ilegală a USR-ului? Nimic. Dacă era vorba de noi... Atunci toată lumea ținea USR-ul în palme”, a declarat Dragnea la România TV.

Liderul social-democraților a susținut că a fost contactat de diplomați care activează la București privind disputele din teritoriu dintre PSD și USR.

„Ambasade care m-au sunat pe mine personal că de ce facem noi contestații împotriva USR? Poftim? În primul rând, habar n-am de cine face contestație și orice organizație județeană face contestație. Una împotriva alteia, ăilalți împotriva celorlalți... De ce era această preocupare? Ca nu cumva să afectăm noul Delfin politic care se contura și care să preia...”, a mai spus Liviu Dragnea.