Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că suveranitatea și independența României trebuie respectate și vor fi protejate prin lege. 

Acesta a mai spus că bunele relații cu alte țări nu trebuie confundate cu servilismul.

Laboratorul ImunoMedica


„România este un stat suveran, așa scrie în Constituție, și aș vrea să nu uităm niciodată. În schimb, atunci când oameni politici, șefi de instituții, oameni cunoscuți ai societății își sabotează cu bună știință țara, prin declarații antiromânești, prin acțiuni servile, îndreptate împotriva intereselor noastre naționale și globale, în aceste situații pierdem suveranitatea, pierdem independența, pierdem demnitatea, pierdem respectul și nu câștigăm nimic în schimb”, a spus președintele Camerei Deputaților la Congresul PSD.

„Atacul asupra propriei țări este o insultă la adresa tuturor românilor și trebuie să înceteze. Suveranitatea României este mai prețioasă decât orice luptă pentru putere, decât orice mic interes local și de aceea este nevoie să o protejăm, și o vom proteja prin legi explicite, dezbătute și votate în Parlament. Cu respect față de statele occidentale, care au contribuit și contribuie la modernizarea noastră (...), afirm că desenul suveranității noastre naționale trebuie făcut în România și nu în afara țării. Noi, ca nație, vom fi respectați dacă nu vom confunda bunele relații cu servilismul, și nu vreau sa facem asta”, a mai spus liderul PSD. 


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.