ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele PSD Liviu Dragnea scrie, pe Facebook, că „tehnocrații au mințit", guvernarea dovedindu-se pentru ei un tren politic, în timp ce premierul Dacian Cioloș și-a anunțat „o platformă civilă, cusută cu ață galbenă de la PNL și cu acul președintelui Iohannis".

 „Unul câte unul, miniștrii Guvernului Cioloș părăsesc guvernarea și se pregătesc să intre ba în PNL, ba în USR. Cioloș însuși și-a anunțat aseară o platformă <<civilă>>, cusută cu ață galbenă de la PNL și cu acul președintelui Iohannis", a scris Dragnea pe rețeaua de socializare.

Liderul PSD mai acuză „minciuna" membrilor guvernului în ceea ce privește independența politică. „Acești oameni au fost instalați la Palatul Victoria pentru că s-au pretins independenți, fără legătură cu partidele politice. Dar, după cum se vede, tehnocrații au mințit. Guvernarea a fost pentru ei un tren politic în care se urcă acum cu toții. Nu le-a păsat de economie, nu le-a păsat de oameni, nu le-a păsat de țară. I-a preocupat doar cariera lor politică și aranjamentul cu Iohannis", a spus social-democratul.

Premierul Dacian Cioloș a spus vineri că a avut o discuție cu câțiva dintre miniștri legată de implicarea lor politică în alegerile parlamentare și, cel mai probabil, în perioada următoare aceștia vor face un anunț în privința candidaturilor și vor demisiona din Executiv.