ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele PSD Liviu Dragnea a recunoscut, marți seară, într-o ediție specială Sinteză Zilei, realizată de Mihai Gadea, că are o problemă cu George Soros. 
  
Astfel, Liviu Dragnea a vorbit pe tema ONG-urilor din România care primesc și finanțare de la bugetul de stat pentru că sunt declarate de utilitate publică și au ajuns să primească bani și de la miliardarul George Soros.
 
La Antena 3, Dragnea a fost întrebat de Mihai Gâdea ce are de gând să facă guvernul cu aceste organizații. Șeful Camerei Deputaților a spus că activitatea  acestora trebuie controlată strict de Guvern pentru a se vedea cum și în ce scop au fost cheltuiți banii dați de stat. Ăn acest context, Dragnea a vorbit și despre miliardarul Soros.

 
„Eu am ceva cu Soros. Acest om, fundațiile și structurile pe care le finantează incă din 1990, a finanțat răul în România. A finanțat acțiuni care nu au făcut bine Romaniei”, a explicat Liviu Dragnea.