ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liviu Dragnea a avut o întâlnire cu premierul Dacian Cioloș, căruia i-a cerut să îi înlocuiască în funcții pe miniștrii Justiției și Agriculturii, Raluca Prună și, respectiv, Achim Irimescu.

Liderul PSD a sosit la ceremonia depunerii jurământului de către noul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, el spunând că a venit de la o întâlnire pe care a avut-o cu premierul Dacian Cioloș.

Dragnea a spus că întâlnirea a vizat proiectul privind Casa regală și că discuția a durat aproximativ o oră.

Președintele PSD a declarat că, în cursul întâlnirii, i-a cerut premierului schimbarea miniștrilor Justiției și Agriculturii.

”Vin de la întâlnire cu domnul Dacian Cioloș, ne-am întâlnit la Guvern. Am discutat despre câțiva miniștri din Cabinet. Decizia e a lui dacă îi meține sau nu. De asemenea, despre prioritățile pentru proiectele pe această vară. Sperăm să avem cu cine să discutăm la Guvern, pentru că am văzut că sunt preocupați cu declarații războinice”, a spus Dragnea.

În ceea ce o privește pe Raluca Prună, Liviu Dragnea a declarat: ”Am înțeles că doamna e ocupată cu tirania Parlamentului. Din câte știu eu, Parlamentul este pilonul fundamental al democrației. Ori, dacă Parlamentul a pus Guvernul, Parlamentul are și dreptul să voteze și să adopte hotâri sau legi”.