ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Liderul PSD, Liviu Dragnea, președinte al Camerei Deputaților, aflat în Statele Unite ale Americii împreună cu premierul Sorin Grindeanu, s-a întâlnit joi seara cu Donald Trump la un dineu.

"'I-am transmis președintelui dorința noastră de a duce parteneriatul strategic dintre #România și #SUA la un alt nivel. Președintele Donald Trump mi-a răspuns: «We will make it happen! Romania is important for us!»", susține Dragnea.

Președintele PSD a postat pe Facebook un set de imagini de la întânire.

Premierul Sorin Grindeanu a distribuit postarea lui Dragnea cu următorul text: ''Aseară, la Washington DC, față în față cu președintele Donald Trump, alături de președintele Liviu Dragnea. Primele întâlniri cu noii membri ai echipei de la Casă Albă, dintre care îl amintesc aici doar pe Rudolph Giuliani''.Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews