ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele PSD, Liviu Dragnea, a solicitat miercuri Guvernului să aloce la rectificarea bugetară sumele necesare pentru a plăti în avans subvențiile către fermieri. 

Solicit Guvernului să aloce la rectificarea bugetară banii necesari pentru a plăti în avans subvențiile către fermieri. Este o măsură bună pe care PSD a prevăzut-o în programul de guvernare. Guvernul ZERO are 29 de miliarde necheltuiți și acești bani ar trebui să meargă către români. Ar fi și o reparație pentru disprețul cu care tehnocrații i-au tratat pe fermieri în 2015, întârziind cu 8 luni plata subvențiilor", a afirmat Dragnea, într-o postare pe Facebook.


El a susținut că PSD a lăsat o creștere economică ce a adus mai mulți bani la buget pentru investiții și pentru creșteri de salarii.

„Guvernul ZERO nu a folosit acești bani și va avea în buzunare 29 de miliarde necheltuiți la final de an. Același guvern care a blocat creșterea salariilor medicilor și profesorilor cu 15%. PSD vrea să ia banii de la Guvernul ZERO, unde sunt blocați acum, și să îi ducă în buzunarele celor care ne educă tinerii și au grijă de viața românilor", a arătat Dragnea.