ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liviu Dragnea le-a transmis copreședinților ALDE, Daniel Constantin și Călin Popescu Tăriceanu, că până la sfârșitul săptămânii vrea să știe cu cine poate sta de vorbă, în contextul în care cei doi au pornit un război între ei, riscând să destrame partidul.

„I-am rugat ca până la sfârșitul săptămânii să încerce să găsească o soluție sau o propunere într-un for statutar al ALDE de care să aflăm și noi pentru ca să înțelegem cam care este calea de urmat în ALDE sau ce se intenționează, să avem un orizont, (...) iar din partea ALDE să vină o hotărâre a unei structuri statutare competente ca să știm cu cine vorbim”, a spus Dragnea, potrivit Mediafax.

„Nu m-am simțit foarte confortabil să discutăm separat, dar nu sunt consilier matrimonial, nu mă ocup de asta. Sper să fie cale de împăcare între cei doi, pentru că interesul e mult mai mare pentru stabilitatea politică din această țară”, a adăugat Dragnea.

Solicitat să comenteze scenariul unei formațiuni politice naționaliste, cu Daniel Constantin și Victor Ponta, și întrebat dacă acesta ar putea fi motivul ruperii ALDE, Dragnea a răspuns: „Nu pot să exclud această variantă, dar am doar informații cum aveți și dvs. – în general născute din zvonuri”.