ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.


Liberalii susțin organizarea referendumului pentru modificarea Constituției pe tema familiei în aprilie anul viitor, a anunțat, luni, coordonatorul campaniei pentru parlamentare al PNL, Gheorghe Falcă.

„Astăzi am avut o dezbatere pe această temă. Au fost argumente în susținerea a ceea ce înseamnă solicitarea Coaliției pentru Familie. Așa cum știți, în interiorul programului politic suntem oamenii care avem ca reper familia. Am căzut de acord că în legislatura următoare, evident că procedura care este astăzi în Parlamentul României trebuie să se desfășoare, chiar s-a făcut un calcul al timpului în care se poate realiza un referendum și există o estimare pentru luna aprilie", a spus Gheorghe Falcă la Parlament.


El a afirmat că definiția familiei există în lege și că aceasta trebuie adusă în Constituție.

Falcă a motivat că această definiție trebuie integrată în Legea fundamentală deoarece există o solicitare a 3 milioane de români.

„Asta nu înseamnă că noi, ca Partid Național Liberal, nu apărăm tot ce înseamnă individualitatea celorlalți cetățeni", a adăugat el.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews