ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Elena Udrea, fostul ministru al Turismului, a declarat că unele partide sunt protejate în fața Justiției și că unii politicieni nu sunt chestionați nici după ce sunt denunțați.

"Fie pentru că nu este timp sau că este o strategie, e clar că unora nu li se fac dosare, iar altora li se fac pe bandă rulantă. Poate vine și timpul lor. Dacă ne uităm, vedem că unele partide sunt protejate. Uitați-vă cine nu are niciun dosar...Alții nici măcar nu sunt chemați să  fie întrebați: 'uite zice unul că ți-a adus nu-știu-câte milioane la partid', ce zici de denunțul ăsta. Mie-mi zice că unii sunt ținte și alții nu", a spus ea la B1 TV.
 

Aceasta a mai spus că au fost colegi care au votat împotriva ei pentru că aveau ordin.

"Eu nu am stat pana la doua noaptea sa votez sase cereri de arestare pe banda rulanta si eram curioasa cum ma vor privi ei in ochi. Cei care au fost mai curajosi au votat impotriva atunci. Unii au votat si din resentimente fata de mine. Eu ma gandesc la cei care ma iubesc. Cei mai multi s-au purtat firesc. Probabil erau cei care au votat cu inima stransa. Porbabil ca aveau ordin pe de la partid sau ordin pe unitate. Arestati-o pe Udrea. Nu le-am reporsat nimic. Fiecare cu constiinta lui", a spus ea.