ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Elena Udrea a anunțat că se află în Costa Rica, unde a mers pentru a vizita niște prieteni și unde intenționează să mai rămână, ulterior, urmând să meargă în Grecia. Totodată, Udrea a anunțat căm este însărcinată cu gemeni și speră să aibă doi băieți.

„Costa Rica este o țară frumoasă și prietenoasă, însă pentru cei care trăiesc aici mi se pare o țară foarte scumpă. Eu am venit, mi-am vizitat niște prieteni foarte buni. Am găsit niște vechi cunoștințe care ne-au arătat locuri foarte frumoase. Am văzut Capitala. De obicei nu dau socoteală de ce plec din țară, dar când lucrurile par ascunse dau naștere la tot felul de scenarii”, a spus Udrea la Antena 3. 

Aceasta a explicat că intenționează să mai stea, iar ulterior va merge la Atena pentru o procedură medicală.

Totodată, a anunțat că este însărcinată cu gemeni și speră că va avea doi băieți.

„Am gemeni, sarcina evoluează bine”, a mai spus Udrea.

Întrebată dacă se teme să ajungă din nou la pușcărie, Udrea a confirmat, dar a spus că „până la urmă din pușcărie se iese”.