ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Elena Udrea a criticat în termeni duri ultimele reacții ale Monicăi Macovei, cea care a candidat ca independentă în turul I al alegerilor prezidențiale din 2014.

Într-o postarea pe Facebook, fosta președintă a PMP a lansat un atac dur la adresa europarlamentarei Monica Macovei pe care o cataloghează drept ”moralistă de mucava”.

”Cand rautatea=complexe+prostie...

Aflu ca Monica Macovei este disperata ca scap de dosarele facute de prietena ei, ca urmare a Deciziei CCR de a declara neconstitutionale interceptarile realizate de SRI. Daca nu ar fi obsedata de mine, sau chiar si asa, daca ar avea putina decenta, nu ar dezinforma pe cei care se uita in gura ei, de fost procuror comunist. In dosarele mele nu exista NICIO interceptare, in ceea ce ma priveste. Sunt doar turnatoriile unora care, ca sa fie lasati liberi si cu banii la ei, au recunoscut ca au luat spaga, dar au mintit ca a fost pentru mine.
ATAT!
Pun o intrebare moralistei de mucava: cu ce bani si-a facut zecile de mii de afise, bannere, mash-uri etc. in campaniile de la europarlamentare? Moralitatea nu a obligat-o sa afle daca nu cumva cu banii de la Microsoft, adusi la partid de Sandu, Cocos, Pinalty &Co, in 2009, sau cu bani din "borduri", in 2014?
Ei, pentru un salariu de 7.000 de euro pe luna, evident ca nu a simtit nicio obligatie...”, a scris Elena Udrea pe contul său de Facebook.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews