ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Elena Udrea s-a înscris și a fost admisă la un masterat în Teologie în cadrul Facultății de Teologie Ortodoxă a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, unde ar trebui să fie prezentă la cursuri și seminarii timp de doi ani.

"M-am înscris la un master la Facultatea de Teologie, specializarea Consiliere pastorală și asistență psihosocială, la Universitatea Babes Bolyai", a precizat Udrea pentru Mediafax.

Ea a afirmat că a ales această specializare pentru că vrea să aprofundeze cunoștințele de religie și psihologie necesare pentru a-i ajuta pe oameni.

"(M-a motivat-n.r.) dorința de a aprofunda cunoștințele de religie și psihologie necesare pentru a-i ajuta pe oamenii care au probleme în (demersul-n.r.) de a și le rezolva cu sprijinul religiei și al psihologiei, dar în primul rând cu sprijinul religiei", a răspuns Elena Udrea, întrebată ce a determinat-o să aleagă acest program de masterat.

Politicianul de 42 de ani a intrat în urma unui examen, mulțumită căruia a primit un log la buget.

România, colonie de mâna a doua. Elena Udrea dezvăluie cum AMBASADORII străini veneau la miniștri cerându-le să semneze contracte cu firmele din țările lor