ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Eurodeputatul francez Nicolas Bay a apărat România și Referendumul pentru Căsătorie în plenul Parlamentului European, afirmând că țara noastră are dreptul să-și definească mariajul așa cum dorește.
 
Acesta l-a acuzat pe comisarul Timmermans că preia retorica lobby-ului LGBT în ceea ce privește căsătoria.

„După Ungaria și Polonia, acum România e luată în vizorul Comisiei Europene, ca și-n cazul Poloniei, eurocrații reproșează statului român reforma sistemului judiciar, care ar amenința statul de drept.

De fiecare dată, argumentele juridice și tehnice nu sunt decât pretexte. În realitate, ceea ce nu suportă comisia este că popoarele pot lua decizii democratice. Comisarul Timmermans a recunoscut că politicile familiale sunt de resortul statelor membre, dar conform lobby-ului LGBT, nimeni nu are voie să fie împotriva persoanelor de același sex. În acest weekend, poporul român are șansa să se exprime și să valideze, sau nu, propunerea de a pune în Constituție ca căsătoria să fie doar între o femeie și un bărbat. Cred că poți fi de stânga și să refuzi revendicările ultraminoritare și comunitariste. Comisia Europeană trebuie să respecte România și alegerile sale democratice, chiar dacă nu-i plac domnului Timmermans. Este dreptul României să aleagă ce viitor dorește pentru copiii săi”, a spus Nicolas Bay.
 
Nicolas Bay este căsătorit și are trei copii, fiind membru al Adunării Naționale, partid de dreapta francez.
 
Înregistrarea discursului său este AICI.