ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan le-a transmis un mesaj social-democraților în care le amintește de „umilințele" la care au fost supuși în aceste luni și le solicită să pună „dorința de a nu-i dezamăgi pe cei de acasă" mai presus decât frica.

„Este pentru prima data cand regret ca nu sunt membru al Parlamentului National. Este un moment istoric, o sansa unica pentru reprezentantii romanilor de spune stop dictaturii, incercarii de a confisca toate institutiile statului de catre o grupare mafiota straina de interesele romanilor, a se vedea negocierile cu UDMR, dar straina si de interesele partidului. Tuturor celor din Camera Deputatilor si din Senat le cer sa-si aduca aminte discursul lui Liviu Dragnea la prima intalnire a celor doua grupuri reunite. Abia isi luasera mandatele. Profesori universitari, doctori, economisti, avocati, ingineri, oameni cu cariere profesionale foarte bine conturate, cu o reputatie impecabila in comunitatile de unde vin, au fost umiliti public, in fata televiziunilor, de acest personaj sinistru pentru PSD si pentru Romania.

Ii rog sa retraiasca ce au simtit atunci si, mai mult, ce au simtit familiile lor, prietenii, cunoscutii. Ganditi-va, dragi colegi parlamentari, la umilintele la care ati fost supusi in aceste cateva luni de zile. Cati ati avut ocazia sa vorbiti cu un ministru? Sau cati dintre voi au avut dreptul sa ridice o problema? Sa spuna conducerii ca are alta opinie? Sa depuna amendamente la bugetul pentru 2017 si la alte legi importante?

Oameni de vaza ai acestei tari, in care sute de mii de romani si-au pus sperantele, ati fost redusi de un singur om la o simpla masa amorfa de manevra si de vot. Am inteles ca a incercat sa va invete numele in timpul mesei de duminica seara. Nu-i prea putin? Oare nu-i prea tarziu? Eu va stiu pe multi dintre voi si am incredere ca onoarea, mandria de a face ceea este corect, dorinta de a nu-i dezamagi pe cei de acasa, vor invinge frica. Suntem in 2017. Unii dintre voi ati facut Revolutia, altii sunteti copiii lor. Copiii si nepotii vostri isi vor aduce aminte de acest moment.”, a scris Cătălin Ivan pe contul său de Facebook.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews