ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Europarlamentarul român Cristian Terheș (PSD) nu crede că Alexandra a fost incinerată într-un butoi în curtea lui Gheorghe Dincă, așa cum a afirmat Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei. 

 

„Nu cred în teoria că Alexandra a fost incinerata aproape total într-un butoi în curtea lui Dincă. Ca să incinerezi un corp uman până să rămână doar câteva bucăți mici de oase din el ai nevoie de o temperatura de peste 1200 de grade celsius, iar incinerarea să se facă într-un loc închis pentru circa 2 ore. Când incinerarea e afara, ai nevoie de ore bune și de foc imens. Vedeți incinerările din India.

Un caz similar cu cel din Romania s-a întâmplat în Mexic, unde 43 de tineri studenți au dispărut fără urmă iar procurorul general a spus ca au fost incinerați total de un cartel de droguri. Un profesor a făcut un test în Australia și pentru a arde un porc pana la oase i-au trebuit 700kg de lemne. Vedeți în link  experimentul și ce foc s-a făcut.

Pur și simplu teoria procurorilor români, ca Alexandra a fost incinerata aproape total într-un butoi în curte, nu stă în picioare. Frizează logica și știința”, a scris europarlamentarul PSD și fost preot catolic, pe facebook.

Reamintim că unchiul fetei din Caracal, Alexandru Cumpănașu, a anunțat pe facebook că Institutul de Medicină Legală ar fi transmis Ministerului Justiției informația că resturile găsite în curtea lui Dincă ar fi ale Alexandrei. Cu toate acestea, IML nu a transmis nicio informație oficială în mod public despre identitatea persoanei ale cui ar aparține osemintele.