Întâlnirea românilor din Spania cu preşedintele Iohannis a fost sponsorizată de un trust care deţine afaceri în telefonie şi mass-media, informează Romanul.eu, site al românilor din Spania.

"Românii care au fost invitați aseară la Madrid, la luxosul hotel Intercontinental, ca să-l cunoască pe Klaus Iohannis, au fost surprinși de afișul de la intrare pe care scria „sponsor Digi Mobil”, notează sursa citată.

În salonul hotelului în care s-au întâlnit cu Iohannis, românii au putut vedea că reprezentanţii RCS&RDS îi aşteptau cu pungi cadou."De asemenea, în sală se putea vedea un banner de câțiva metri pătrați pe care se putea citi un slogan publicitar, precum și un afis de promovare a televiziunii Digi 24", notează romanul.eu.

Ambasada României la Madrid, prin biroul de presă, a afirmat că "dministrația prezidențială nu a dat bani pentru organizarea întâlnirii cu românii de la Madrid, iar Ambasada nu avea bani ca să închirieze această sală”.
 

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews