ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Viitorul nu aparține globaliștilor. Viitorul aparține patrioților. Viitorul aparține națiunilor suverane și independente, care-și protejează cetățenii și își respectă vecinii. (...) Dacă vrei libertate, fii mândru de țara ta. Dacă vrei democrație, păstrează-ți suveranitatea. Și dacă vrei pace, iubește-ți națiunea” - Donald Trump, 24 septembrie 2019, discurs rostit în cadrul Adunării Generale a ONU.

Deși clamează patriotismul prin gura lui Trump, SUA obligă România la globalism și subdezvoltare prin cozile de topor din servicii, infiltrate în politică și mass media.

România este condusă de o juntă securistă adusă la putere chiar de SUA prin largul concurs al securistului Petrov, care a prăduit țara un deceniu.

E notoriu faptul că în DNA exista un birou al FBI, iar Koveși, Coldea sau Lazăr primeau directive pentru realizarea dosarelor, tergiversarea celor în care erau implicate mari corporații, scoaterea din viața publică a unor oameni politici ca Dan Radu Rușanu, eliberat din pușcărie după luni de zile, din lipsă de probe; presiuni macabre la Curtea Constituțională prin încătușarea în fața camerelor tv și ascultarea, inclusiv în baie, a judecătorului CCR Toni Greblă, care se opunea legilor Big Brother dorite de SRI-ul lui Coldea, încălcarea Constituției și discreditarea prin dosarele fake realizate de experții "de elită" ai DNA - Onea, Portocală eiusdem farinae, totul sub oblăduirea Procurorului European Codruța Koveși șamd.

În consecință, nu mă pot entuziasma de discursul lui Trump la ONU, atâta vreme cât au încă aici ca ambasador un individ de „calibrul” lui Klemm, care sprijină „industria anticorupției" și intervine în politica internă, inclusiv în procesul de legiferare sau cel didactic (prin sprijinul dat educației LGBTQ), încălcând convenția de la Viena.

Ceea ce nu s-a întâmplat în perioada comunistă, când țara era sub hegemonia URSS cu care aveam graniță directă, se întâmplă acum: România este pregătită să preia tot arsenalul nuclear aflat în baza turcească de la Incirlik, transformând România în țintă predilectă într-un război în care se vor da lovituri în zonele de influență (proxi).

Paranteză: armata sovietică a părăsit România în 1958 și fiecare bărbat român știa să folosească AKM-ul (pistolul mitralieră produs la Cugir), inclusiv în cazul unui atac sovietic, care s-ar fi soldat cu pierderi masive de partea ocupantului prezumtiv, ceea ce dădea țării puterea de negociere a unui stat suveran.

Astăzi, grație sistemului adoptat cu armata „profesionalizată”, tinerii noștri au grația unei mimoze, neavând curaj nici să-și întemeieze familii, d'apăi să pună mâna pe o armă reală, puțin diferită de mouse-ul din jocurile de tip Counter Strike.

Închid paranteza.

Mai multe site-uri de geopolitică militară din exterior au afirmat că, de fapt, ogivele nucleare au fost deja depozitate, după lovitura de stat eșuată din Turcia, la Deveselu și la baza aeriană din Kogălniceanu. Asta o spun, off the record, și experți în apărare și politicieni români.

În plus, suntem obligați de partenerul strategic, care profită de politicienii devertebrați, să cumpărăm avioane vechi și sisteme de rachete "Patriot" (ce ironie!) care sunt încă nefuncționale, totul pe foarte multe miliarde de dolari, în timp ce industria de armament românească, care aducea bani din exporturi, e aproape dispărută din lipsă de investiții în cercetare și linii de producție, dar mai ales de comenzi interne. Pentru că... „nu sunt bani".

Armata țării este astăzi un apendice folosit în războaiele de impunere a „democrației" din Afganistan, Irak și din alte zone de conflict. Acolo unde România nu primește nici un dolar în proiectele de reconstrucție a infrastructurii, măcar în contul datoriilor istorice pe care le au unele state din perioada ante '89, despre care nici măcar nu se mai discută.

De ceva timp SUA au ca principală preocupare extragerea gazelor din platforma continentală a Mării Negre, dar nu oricum ci cu garanția ca România să primească nu mai mult decât o șapcă pentru Johannis.

Presiunile pentru ca legea gazelor offshore să fie modificată iar cele peste 20 de miliarde de euro, care se cuveneau României, să fie preluate de companiile americane, sunt enorme.

Ele au debutat abrupt prin trimiterea în pușcărie, după un proces fake, a inițiatorului legii, Liviu Dragnea, chiar a doua zi după alegerile „prelucrate" de tabletele STS-ului, care au consfințit preluarea PSD-ului de către Sistem.

Același partener strategic - nu trebuie uitat - a consimțit la preluarea puterii de noua Securitate globalistă, prin semnarea unor protocoale secrete cu procuraturile și toată Justiția, ce au trimis țara direct în perioada comunistă, când Securitatea era (oficial) organ de cercetare penală.

Despre ambasadorul nostru la Washington, fostul director al SRI George Maior, este inutil să mai aduc aminte asupra rolului său în arhitectura distrugerii suveranității și independenței statale.

Așadar, e înălțător ce auzim din partea președintelui Trump, însă orice om politic responsabil de la noi ar fi martelat public sau chiar închis dacă ar avea un astfel de discurs. Cel puțin ar fi acuzat public de pro-rusism - cunoașteți deja retorica acoperiților din presă și din politică.

Desigur că în SUA lupta administrației Trump cu Deep State-ul este în toi. Dar nu am auzit din partea administrației mesaje care să dea speranțe patrioților noștri, care să dea un imbold demantelării Statului Paralel, o clonă putridă a Deep State-ului american, aflat în slujba corporatocrației.

Domnule Președinte Trump, aștept fapte, nu vorbe!

În acest moment, pe plan național, suveranitatea despre care vorbiți este desfigurată zilnic chiar de reprezentanții statului pe care, parțial, îl conduceți.