ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Și dacă mâine o să plece Klemm din post, nu se va schimba substanțial raportul ambasadei cu „puterea” politică din România. Pentru că funcționarii de la Departamentul de Stat știu cu cine stau de vorba: cu niște clătite pe care le umpli cu ce vrei și le servești frugal, între mese. 

Faptul că DNA-ul a făcut o cercetare asupra modului în care legiferează Guvernul, fără să fie pedepsiți vinovații, iar premierul țării noastre primește o „foaie de parcurs" de la niște firme (corporații), totul petrecându-se întocmai ca într-o republică bananieră, arată cât de departe se poate merge cu politicieni devertebrați.
A fost scos Coldea de la butoanele SRI. Ei, și? Băieții au organizat o Piață cu tot atâta zel. O să plece Codruța Kovesi? DNA-ul tot stat în stat rămâne.

Este pentru prima dată în istoria recentă a țării când instituțiile de forță au preluat Statul, și asta s-a întâmplat sub președinția lui Băsescu. Nici măcar comuniștii nu au permis asta, Securitatea fiind subordonată partidului. Iar ambasadorii, care dețin pârghii în aceste instituții, vor ignora orice putere instalată în urma alegerilor. 

Instituțiile de forță, care răspund la ordin (cred că gen. Coldea a fost mai decorat de străini decât în țară), au ca principal țel în colonie ca să lichideze - sub lozinca „luptei împotriva corupției", care a înlocuit "lupta de clasa" - orice element identitar sau de putere națională, de la Biserică și partide, la economia cu capital românesc. De Cultură se ocupă GDS-ul și pletora de universitari școliți în incubatoarele marilor filantropi în spiritul sexo-marxismului (marxismului cultural).

De ce? Pentru că neoliberalismul, care concentrează astăzi în corporații aproape toată puterea financiară a lumii, vrea să-și impună viziunea (să-i spunem „Soros”, deși va continua și după moartea lui bine-mersi) pe tot Pământul. E o chestiune de Putere. Absolută. 

Iar infiltrarea aparatului de stat din SUA (acel Deep State despre care se scriu și cărți academice), care îl sabotează clipă de clipă pe Trump, și-a început lucrarea de erodare de multă vreme - sub Bill Clinton, Bush Jr. și mai ales sub Barack Hussein Obama, când a ajuns la climax.
Totul se bazează pe propagandă și vinderea de iluzii.

Întrucât toate partidele și media sunt infestate de acoperiți; pseudo-elitele - ce au un dispreț suveran față de mase -, sunt confiscate de agenda corporatistă iar instituțiile de forță au firele de impuls în afara țării, instituindu-se într-un pol politic exterior procesului electiv, va fi extrem de dificil ca acest statu-quo de colonie mediocră să fie
schimbat în curând.
 
Cred că numai uzând de puterea spirituală ne mai putem opune șenilelor ce răscolesc acest pământ sfințit de jertfa înaintașilor, de la Brâncoveni și Sfinții Închisorilor, de către toți eroii căzuți în războaiele duse de-a lungul istoriei. „Căutați mai întâi împărăția lui Dumnezeu și dreptatea Lui și toate acestea se vor adăuga vouă.” (Matei 6;33)