ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Victor Ponta poate fi președintele Camerei Deputaților, dacă dorește acest lucru, a spus Gabriela Firea într-un interviu la România TV.

"Dacă Victor Ponta va dori acest lucru (n.r. președinția Camerei Deputaților) sunt convinsă că va avea sprijin din partea colegilor. Și în zilele trecute a vorbit cu președintele Liviu Dragnea, mâine merg împreună la Slatina pentru lansarea candidaților. Eu doar mi-am pus întrebarea aseară, și o repet, dacă va dori domnul Ponta să preia un mandat atât de scurt — pentru că este vorba de trei luni de lucru, pentru că lunile iulie și august sunt luni de vacanță parlamentară. Asta cred că este o întrebare pe care și-o pune și domnia sa", a spus senatoarea PSD, la România Tv.

Întrebată dacă Victor Ponta poate să fie și președintele PSD, senatoarea a arătat că "în politică e bine să nu spui 'niciodată, niciodată'". "Deocamdată avem un președinte în persoana lui Liviu Dragnea, ales într-un congres, statutar. Nu putem să facem supoziții acum și să speculăm ce se va întâmpla la sfârșitul anului sau anul viitor. La momentul potrivit vom lua deciziile cele mai bune pentru partidul pe care îl reprezentăm", a adăugat ea.