ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Lucrurile sunt extrem de agitate în PSD. Guvernul Grindeanu, instalat de nici 6 luni și trecut printr-o remaniere, este atacat chiar de către membri importanți ai PSD.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat că este posibil ca premierul Sorin Grindeanu să fi preferat un alt „spate politic” decât cel asigurat de către social-democrați. Gabriela Firea a apreciat că există o modificare de comportament a premierului Sorin Grindeanu față de primele luni ale mandatului său, o posbilă explicație fiind faptul că acesta ar putea avea o susținere din exteriorul PSD.

„Este o sumă senzații pe care ni le lasă la vedere prestația premierului. La început a înțeles rolul său, anume că reprezintă o funcție numită și a înțeles că trebuie să există o relație puternică cu conducerea partidului și a alianței pentru a aplica programul de guvernare ad litteram. Ulterior, cred că a fost un moment în care nu a mai simțit această nevoie. Probabil a umplut golul lăsat de absența în consultarea sa cu domnii Dragnea și Tăriceanu cu altceva. Rămâne să aflăm ce anume este acel altceva. Noi îi asiguram spatele politic. În momentul în care nu a mai considerat util spatele politic, înseamnă că are alt spate, poate”, a declarat Gabriela Firea la RTV.