ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE 15:32 Donald Trump Jr., fiul cel mare al președintelui Statelor Unite ale Americii, a fost joi în județul Alba, unde ar fi participat, potrivit unor surse citate de Cotidianul, la o partidă de vânătoare pe un fond privat de pe Valea Târnavei Mici.


Donald Trump Jr. s-ar fi aflat la vânătoare în zona Jidvei-Cetatea de Baltă. Acesta ar fi vizitat și castelul Bethlen-Haller, construit în secolul al XVI-lea, în prezent proprietate privată.

TVR anunță că băiatul cel mare al lui Donald Trump ar urma să ajungă la Săpânța, la Cimitirul Vesel.

 

Știrea inițială


Primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, a declarat miercuri că a auzit despre faptul că fiul cel mare al președintelui SUA, se află în țara noastră și vânează pe un fond privat din zona localității Singureni din județ.

„Am auzit și eu că fiul președintelui SUA ar vâna în județul Giurgiu și m-am mirat pentru că și eu sunt vânător pasionat și ar fi trebuit să știu în județ un fond care să merite. Cred că vânătoarea se efectuează la Singureni, acolo există un fond privat preluat de o asociație. De unde știu că acolo este pentru că anul trecut au venit niște șeici și au vânat cerbi și mufloni, totul e la țară, e un fond de o sută și ceva de hectare la țară, îi ține în țarc și le dă drumul din țarc și așa se efectuează vânătoarea”, a spus primarul, citat de Cotidianul.

Edilul a mai precizat că a văzut pe internet ceea ce s-a vânat la partida la care ar fi participat fiul președintelui SUA.

„Deci la Singureni este, pe un fond privat, am intrat și eu pe internet și m-am uitat să văd ce au împușcat, au o poză frumoasă de panoplie cu 80-90 de porci mistreți, cu vreo șapte cerbi, un muflon și nu mai știu ce vânat pe o panoplie frumoasă”, a afirmat Nicolae Barbu.

Donald Trump Jr împreună cu fiul său se află într-o vizită în România până joi. Fiul liderului american a venit marți în țara noastră. Presa a relatat miercuri că acesta urma să viziteze mai multe zone, inclusiv Maramureș.