ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce președintele PSD Diaspora, deputatul Cătălin Rădulescu, a declarat pentru ziarulprofit.ro, că există discuții avansate cu Florin Piersic și Tudor Gheorghe pentru ca aceștia să candideze pe listele PSD la alegerile parlamentare, iată că a venit și replica lui Florin Piersic.

Actorul, care de curând a împlinit 80 de ani, a precizat pentru Mediafax că nu îl interesează niciun partid politic, iar politicienilor nici nu le spune "mulțumesc", pentru că nu are motive.

"Mi-au dat telefon. Eu nu am nicio treabă cu politica, nici vorbă, nici nu-l cunosc pe domnul Rădulescu (deputatul Cătălin Rădulescu, președintele PSD Diaspora, n.r.). Astea sunt vise, să fac eu parte pentru diaspora nu știu ce, mă propune PSD. Mi-a explicat o doamnă. N-am treabă cu politica de niciun fel. De 20 de ani am fost chemat la partide, am spus «Nu fac (politică, n.r.)». Și nu am făcut nimic, și nu fac nici acuma. Vadim Tudor m-a rugat să mă duc să fiu la Bruxelles nu știu ce europarlamentar. Am spus: «Dar nici nu mă gândesc la așa ceva». Eu nu am nimic altceva decât profesia. Eu cu politica nu am nici de aici și până în colț. La politicieni nici nu le spun mulțumesc, că n-am pentru ce să le mulțumesc, că nu mi-au făcut nimic și n-am nimic nevoie de la ei. Nimic. Eu țin la poporul ăsta, țin la toți care vor binele țării, dar nu pot să mă duc eu (în politică, n.r.)", a spus Florin Piersic.

"PSD nu a stat niciodată bine în diaspora, dar anul acesta vom face o figura frumoasă. Ne dorim să avem candidați cu mare notorietate și am inițiat discuții cu Tudor Gheorghe și Florin Piersic să devină candidații nostri. Știți doar că atat domnul Tudor Gheorghe, cât și marele Florin Piersic sunt prieteni ai noștri și suntem în negocieri avansate cu dumnealor, pentru a deveni candidații noștri în diaspora", spunea președintele PSD Dispora.