ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Florin Zamfirescu a decis să pună piciorul în prag și să se implice în politică. Deranjat de modul în care țara este condusă, actorul a ales să candideze pentru un loc în Camera Deputaților.

Acesta este de părere că Uniunea Europenă dirijează spre un materialism cumplit, precizând că suntem atacați din toate părțile.

„Suntem atacați din toate părțile. UE ne obligă și ne dirijează spre un materialism cumplit, începând cu reclamele de la televizor care ne umplu de pofte. (…) Omenirea e condusă de demenți, de psihopați, este în derivă din cauza asta. Este un lucru cosmic”, a spus Florin Zamfirescu, potrivit Ziare.com.

Actorul este de părere că în afară de Uniunea Europeană și alții dintre cei care conduc lumea, un alt responsabil este afaceristul George Soros.

„Părerea mea e ca Soros există, acționează și e nebun. Soros a câștigat niște bani nemeritați, e bătrân și vrea să lase ceva în istoria omenirii. Crede în metisare, într-un unic popor și unic guvern. Nu spun că vrea să ne ucidă”, a menționat Zamfirescu.

Acesta a mai fost întrebat dacă lui Soros i se acordă o importanță prea mare, actorul fiind de părere că: „N-avem ce face. Acum s-au focalizat toate vinile pe el. N-are decât să se retragă, să își vadă de bătrânețe. Eu nu am nimic cu nimeni din afară, cât timp nu vine să-mi spargă geamurile”, a mai spus actorul.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Regizorul Emir Kusturica îl acuză pe Soros că a contribuit la criza refugiaților: De fapt, Soros vrea să creeze o Europă fără identitate!