ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Diplomatul britanic Alastair Crooke, în vârstă de 74 de ani, a explicat judecătorului Antony Napolitano într-un interviu video din 15 iunie despre schimbările care au loc în Occident.

Potrivit lui Crooke, elita politică a Europei este complet deconectată de oamenii obișnuiți și de realitate și se confruntă cu consecințe zdrobitoare.

„... practic este un sentiment de neîncredere în elite – o neîncredere totală – și o căutare a unei schimbări a valorilor… [Oamenii] s-au săturat de această politică absurdă care ni s-a servit zilnic – despre cine poate sau nu să folosească o toaletă, despre ce este o femeie – toate aceste lucruri…”, a spus fostul diplomat britanic, citat de LifesiteNews

Crooke susține că politicienii consensului liberal din Europa pur și simplu nu discută cu masa oamenilor obișnuiți și le ignoră îngrijorările.

Faptul că realitatea vine ca un șoc pentru managementul politic nu este de mirare. Întreaga lor ideologie este o fantezie, impusă de mass-media dominantă și alimentată de faptul că observarea realității este etichetată drept „discurs instigator la ură”.

În Imperiul Minciunilor, politicile sănătoase sunt considerate anti-democratice. Crooke a dat exemplul Ungariei pentru a arăta cum este gestionată democrația occidentală. Ungaria este sancționată, defăimată și criticată ca fiind o dictatură pentru crima protejării propriei națiuni, a creștinismului și pentru că a împiedicat sexualizarea copiilor și a oferit 6% din PIB pentru subvenționarea familiilor.

Crima supremă este de a cere pacea, ceea ce echivalează cu o trădare, potrivit ideologiei actuale.

Opoziția UE față de viețile oamenilor obișnuiți este puternică. Este o politică în care controlul se bazează pe reprezentarea într-o mass-medie captivă, din care sunt excluse interesele și opiniile oamenilor normali. Iar oamenii „s-au săturat să fie mințiți”, mai spune Crooke. 

Crooke s-a referit și la cel mai recent sondaj YouGov, care arată că Alternativa pentru Germania are un procent record de 20 la sută în sondaje.

AfD este, desigur, un partid „extremist”, la fel cum este partidul de guvernământ al Ungariei. El urmărește o agendă foarte asemănătoare, fiind preocupat de bunăstarea poporului, a națiunii sale și de înlocuirea războiului perpetuu cu pacea durabilă.

De asemenea, se opune agendei verzi fanatice, care a accelerat rapid dezindustrializarea puterii de producție a Europei. După cum remarcă Crooke, Partidul Verzilor este în coaliție cu liberalii și social-democrații, iar „agenda ecologistă a devenit atât de radicală încât unii dintre verzi își propun să distrugă umanitatea pentru a «salva» omenirea...”

Potrivit fostului diplomat, politicile fracțiunii neoconservatoare pro-război au adus ruina Occidentului.

De asemenea, el a mai spus că polaritățile pro și anti-război arată opoziția dintre poporul american și cei de la putere.

„Fracțiunea anti-război este condusă de Trump – și de RFK [Robert F. Kennedy] din partea democraților”.

Deși ambilor li se opune o rezistență vehementă din partea unui establishment corupt de ambele părți, Crooke susține că avântul către adevăr al populațiilor din Occident este de neoprit.

Potrivit lui, aceasta constituie o realiniere, „care răstoarnă vechea ordine. Este o schimbare a valorilor. Oamenii s-au săturat să nu li se spună adevărul.”