ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gelu Ștefan Diaconu, fost șef ANAF, a postat pe contul său de Facebook o imagine cu Bogdan Stan, și el fost șef ANAF, jucând la un turneu de poker. Diaconu afirmă că Stan este „omul de casă al lui Dragnea” și că atunci „când ai gambling-ul în sânge e clar că ești competent să fii mare șef în România.” 

„Ca să înțelegeți și mai bine anvergura intelectuală, morală și profesională a PSD în epoca Pablito, iată o poză cu fostul șef ANAF, Bogdan Stan, omul de casă al lui Dragnea. 
  
În cazul în care nu știați ce face mafia din Cartel când un om de-al ei e înlăturat de la șefia Fiscului pentru incompetență dovedită, ce nu mai putea fi ascunsă, vă zic eu: l-au pus vicepreședinte la ANAF (coordonator al inspecției fiscale) iar acum l-au mutat consilier la Curtea de Conturi cu rang de ministru. Adică, să păzească banul public! Sau, cine știe, să-l „imprumute” ca să plătească intrarea în vreun turneu de poker. 
  
Când ai gambling-ul în sânge e clar că ești competent să fii mare șef în România”, a scris Diaconu pe Facebook.