ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul șef al SRI, Virgil Măgureanu, e dator vândut la bancă și, mai mult decât atât, a fost executat silit.
 
Un etaj întreg de bloc pe care îl deținea în buricul târgului e scos la licitație. Suma pe care fostul șef al Serviciului de Informații o datorează firmei de recuperare a creditelor este una amețitoare: peste două milioane de euro, fără penalizări.

Virgil Magureanu și soția lui, Maria, au fost executați silit, după ce în urmă cu cinci ani au luat un credit pe care nu l-au mai putut plăti.

Soții Măgureanu au pierdut un etaj întreg dintr-un bloc situat în Piața Victoriei, peste drum de Guvernul României. Spațiul de 169 de metri pătrați, format din șase camere plus dependințe, a fost scos la licitație de către un executor judecătoresc pentru 270.000 de euro, potrivit b1.ro.
 
Datoria uriașă nu pare însă să îl deranjeze pe fostul șef SRI, care își petrece liniștit serile la terasele din Capitală.