ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Joe Biden, fost vicepreședinte al SUA pe vremea mandatelor lui Barack Obama, a criticat România în cadrul unei cale organizată de o asociație care se ocupă cu promovarea homosexualității.

La un moment dat, acesta a spus că România „pare să cedeze în fața unei politici divizive care încearcă să definească familia”. Politicianul de 75 de ani a făcut remarca în contextul în care enumera zone de pe glob unde homosexualii ar fi discriminați.

În 2016, Joe Biden, pe-atunci vicepreședinte al SUA, a oficiat o „căsătorie civilă” pentru doi angajați ai Casei Albe chiar la el acasă, gest care a fost criticat de mai mulți episcopi catolici americani.  De altfel, Joe Biden este un promotor pasional al homosexualității, manifestându-se în favoarea căsătoriilor unisex chiar mai vehement decât fostul său șef, președintele Barack Obama.

Biden a fost acuzat de corupție, după ce unul dintre fiii săi a ajuns în Consiliul de Administrație al unei companii ucrainene de gaze, după succesul Euromaidanului.

De la încheierea mandatului de vicepreședinte, politicianul democrat nu mai ocupă nicio funcție, fiind doar un „simplu cetățean”, parafrazându-l pe ambasadorul României în SUA, George Maior.