ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vorbind despre alocarea banilor de la buget, Președintele Klaus Iohannis a spus că se va uita „cu foarte foarte mare atenție” la bugetul pentru servicii secrete, MAPN și MAI, „fiindcă, indiferent de jocurile politice, cu securitatea națională nu are voie să se joace nimeni, nici măcar cei care au impresia că ei conduc acuma lucrurile”. 

Președintele s-a referit, evident, la coaliția de guvernare și la Executivul condus de Sorin Grindeanu și la afirmațiile liderului PSD, Liviu Dragnea, care s-a arătat nemulțumit de creșterea bugetului alocat serviciilor de informații.



Klaus Iohannis recunoaste ca Romania nu este condusa de cei al...

Vorbind despre alocarea banilor de la buget, Presedintele Klaus Iohannis a spus ca se va uita "cu foarte foarte mare atentie" la bugetul pentru servicii, "fiindca, indiferent de jocurile politice, cu securitatea nationala nu are voie sa se joace nimeni, nici macar cei care au impresia ca ei conduc acuma lucrurile". Asadar, Presedintele Romaniei recunoaste ca tara nu este condusa de oameni politici alesi, cum ar fi cei din Guvern si Parlament, care acum fac bugetul, ci de altii. Cei alesi au numai "impresia ca ei conduc".

Posted by Coalitia Romanilor pentru Combaterea Coruptiei on 25 Ianuarie 2017