ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Gabriel Oprea va cere Senatului să reia votul și să voteze pentru urmărirea sa penală, în cazul morții polițistului Bogdan Gigină.
 
"La primul dosar am cerut colegilor să voteze cererea DNA pentru începerea urmăririi penale. Acum am cerut colegilor să voteze împotrivă și poate că am greșit. Mulți mi-au reproșat că vreau să fug de Justiție, deși nu e deloc așa.
 
Tocmai de aceea îi voi solicita Președintelui Senatului să supună la vot încă o dată cererea DNA, iar pe colegi îi voi ruga să voteze pentru începerea urmăririi penale. Știu că sunt nevinovat și nu fug de Justiție. Știu în egală măsură că acest dosar ridică prea multe semne de întrebare și nu pot să le trec cu vederea.", scrie Oprea pe contul său de Facebook.
 
Totodată, politicianul se consideră nevinovat și susține, în continuare, că nu are nici o legătură cu accidentul care a dus la moartea polițistului: "nu am ucis pe nimeni. Nici măcar din culpă":
 
"Dacă ați fi în locul meu, cum ați proceda? Ați accepta orice acuzație, oricât de aberantă, și ani întregi de procese pentru suspiciuni inventate? Ați accepta să vi se spună că ați ucis un om deși nu ați avut absolut nicio legătură cu vreuna din cauzele accidentului?
 
Mulți îmi dau lecții. Alții mă înjură. Eu nu judec pe nimeni și nu doresc nimănui răul. Un lucru îl voi spune însă mereu. Sunt departe de a fi perfect. Am defectele mele, greșelile mele și crucea pe care o port. Dar nu am ucis pe nimeni. Nici măcar din culpă".

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews