ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


"Dacă cineva îşi închipuie că vom avea instituții mai democratice, mai eficiente şi mai curate ca urmare a acțiunii instituțiilor de forță ale statului se înşeală. Vor simți unii, pe termen scurt, o revanșă", îşi exprimă scepticismul Gabriela Creţu, senator PSD, care afirmă că trăim într-o republică a procurorilor.
 
Senatorul PSD vorbeşte despre dispariţia democraţiei şi despre o Românie devenită colonie, subjugată intereselor străine şi corporaţiilor:
 
"Vom face, în schimb, doar jocul celor care vor să devenim un stat neguvernabil, fără pretenții de a ne construi propriul nostru viitor. O spune o persoană care a fost permanent o voce critică, inclusiv în propriul partid.
 
Dacă vrem politicieni mai onești şi mai capabili, depinde de efortul nostru colectiv, de curajul nostru, al fiecăruia!!! Partidele devin mai reprezentative ca urmare a activității membrilor lor, nu prin acţiunea procurorilor! 
 
Până şi într-un stat puternic, precum Italia, acţiunea procurorilor a dus doar la apariția unui populism deșănțat, a unui monstru politic precum Berlusconi şi a predat ţara intereselor corporatiste... Mafia nu a dispărut. A devenit legală... 
 
La noi va fi mai rău. Şi aşa gradul nostru de dependenţă de decizii externe străine intereselor noastre este foarte ridicat. La articolul despre ROMÂNIA, colonie va scrie în WIKI."