ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gabriela Firea a reușit să încurce actualul primar al sectorului 3 cu fostul primar, iar Liviu Dragnea, președintele PSD, s-a grăbit să o corecteze. 
 
Primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea, i-a greșit numele colegului său de la Sectorul 3, Robert Negoiță, spunându-i Liviu Negoiță (n.r. fostul primar PDL al Sectorului 3).

Întrebată dacă va cere sfatul soțului Florentin Pandele, primarul din Voluntari, Gabriela Firea a spus că se va sfătui cu toți cei care pot să o ajute să ia o decizie bună, spunând că se va consulta inclusiv cu primarii de sector, potrivit zf.ro:

G. Firea: Îi vedeți aici lângă noi: domnul Liviu Negoiță, care a transformat sectorul 3 într-o perlă a Capitalei.

L. Dragnea: ....Chiar și Robert Negoiță.

G. Firea: Iertați-mă, emoțiile sunt mai mari astăzi decât aseară. Domnul Liviu Negoiță era cel care vopsea băncuțele și a venit Robert Negoiță să transforme sectorul 3 într-o perlă a Capitalei.

R. Negoiță: Cred că e normal să recunoaștem că și fostul primar de la 3 a făcut și el lucruri bune.

G. Firea: Recunoaștem întotdeauna lucrurile bune.

Dialogul a avut loc la o conferință de presă susținută în curtea sediului central al PSD de către Liviu Dragnea, împreună cu toți ce șapte noi primari din Capitală.